Гой Олесь Тарасович

роки навчання: 2017-2018

освітня програма: бізнес-адміністрування

місце роботи та посада: Webmil, Project Manager

 

Кілька слів про кафедру та навчання

Навчання в магістратурі на кафедрі управління та бізнес-адміністрування – один з ключових моментів у моєму житті, який дозволив успішно реалізувати набуті знання і здобути актуальні на сучасному ринку праці ключові компетенції.

Навчання було дуже динамічним і логічно структурованим. Ми вивчали чимало цікавих навчальних предметів, серед яких були дисципліни з проектного менеджменту, стратегічного управління, тайм-менеджменту та аналітичних дисциплін.

Також, важливим плюсом була простота та щирість у відносинах з викладачами та керівництвом кафедри. Відкрите та щире ставлення викладачів до нас, студентів, сприяло формуванню продуктивної та дружньої атмосфери у колективі, заохочувало до здобуття нової інформації.

Значною перевагою у навчанні на кафедрі управління та бізнес адміністрування є широкий спектр знань, зокрема, дуже продуктивними для мене стали заняття іноземною мовою, які студенти отримують у процесі навчання, що сприятиме в подальшому бути гнучким при обиранні професії. Це дозволило мені розглядати чималу кількість робочих пропозицій та в кінці зупинитися на кар’єрі проєктного менеджера.

Специфіка роботи в сфері управління вимагає знання широкого спектру питань з різних галузей менеджменту та ринкових відносин. У мої обов’язки входить менеджмент проектів, спілкування з клієнтами іноземною мовою, бізнес-аналітика проектів, робота з командами та комунікація з менеджментом компаній.

Протягом навчання я здобув чимало знань, яку у майбутньому допомогли краще реалізуватися в професії та удосконалити свої навички проєктного менеджера.