Калинюк Тарас Михайлович

роки навчання: 2016-2018

освітня програма: бізнес-адміністрування

 місце роботи та посада:  менеджер з продаж веб студії “FlyFox”

 

<strong>Кілька слів про кафедру та навчання</strong>

Навчання на кафедрі управління та бізнес-адміністрування принесло мені море приємних вражень і, звісно, потрібних теоретичних та практичних знань.  Викладацький склад представлений здебільшого молодими та досить цікавими й обізнаними спеціалістами, котрі добре знають свою справу і вміло та доступно доносять відповідні знання до кожного студента.

Від студента ніколи не вимагали писати «тонни» непотрібних конспектів (адже це не є показником знань) і він ніколи не почував себе на практичних занняттях, як на «допиті» J. Тому найбільше, що мені сподобалось та запам’яталось це те, що кожна пара проводилась у дружній та невимушеній атмосфері, де викладач ніби зливався зі студентським складом та ставав невід’ємною частиною групи. Проводячи пари в інтерактивній формі та у формі спілкування, чи навіть навчальної гри на відповідну тему заняття, викладачі кафедри могли зрозуміти, хто і як зі студентів засвоював матеріал, наскільки був активний та відповідно до цього оцінювали успішність кожного.

Якщо б мене хто-небудь запитав, що я найбільше любив у навчанні, то я би впевнено відповів, що викладачів, пари та своїх одногрупників!

Люблю, сумую за всіма та ніколи не забуду!