Куца Тетяна Юріївна

роки навчання: 2017-2018

освітня програма: управління навчальним закладом

місце роботи та посада:

Директор Букачівського ЗДО (ясла-садок) «Малятко»

 

 

<strong>Кілька слів про кафедру та навчання</strong>

Випускниця 2018 року  кафедри  менеджменту та бізнес – адміністрування  за спеціальністю «менеджер, керівник навчального закладу».

ПНУ  ім.В.Стефаника – один із найкращих  університетів України. Саме на цій кафедрі , я отримала колосально важливі для мене знання і навички, як  керівника ,  менеджера.

Отримавши широкий спектр знань, я з гордістю  використовую  їх у своїй роботі. Компетентні, відкриті до спілкування, захоплені своєю справою викладачі кафедри допомогли мені оволодіти сучасними технологіями управління, написання проєктів  і стати успішною людиною у своїй сфері діяльності.

Хочу відзначити високий рівень викладання  і професіоналізм цілої команди кафедри. Це люди , які « на  своєму місці», це люди, які дають напрямок і рух твоїм планом і думкам, це люди, які задають тобі позитивний ритм твого майбутнього.

З гордістю і впевненістю можу рекомендувати цей навчальний заклад і, зокрема кафедру  менеджменту та бізнес – адміністрування  для майбутніх студентів!Стіни цього навчального закладу стануть для Вас «другим домом», а викладачі і студенти – «другою сім’єю».

Висловлюю щиру подяку усім викладачам кафедри!Успішного Вас розвитку і процвітання!