Пенгрин Ліліана Йосипівна

роки навчання: 2016-2018

освітня програма: бізнес-адміністрування

місце роботи та посада: генеральний директор Вигодського лісокомбінату та за сумісництвом заступник директора з правової роботи товариства Уніплит

 

<strong>Кілька слів про кафедру та навчання</strong>

Займаючи посаду генерального директора Вигодського лісокомбінату та за сумісництвом заступника директора з правової роботи товариства Уніплит, мною було прийнято рішення здобути другу вищу освіту за фахом «управлінець» (перша – правознавство). Я дуже рада, що не помилилась у виборі закладу освіти, в якому мала отримати відповідні знання і навички. Особливо хочеться відзначити, що кафедра управління та бізнес –адміністрування Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, крім теоретичних знань, дала можливість взяти участь у тренінгах, воркшопах та майстер-класах, на яких навчилась створювати якісні управлінські рішення та знаходити нові можливості зробити свою команду ще більш ефективною.

Велика подяка викладачам кафедри, які зрозуміли і стали добрими наставниками та мотиваторами для подальшого професійного та особистого росту.