Іспит з дисципліни “Теорія і практика організації публічного управління”

Сьогодні, 17.06.2020 року відбулася важлива подія в житті аспірантів 1-го року навчання спеціальності 281 “Публічне управління та адміністрування” – О. Гой, І. Мукан, М. Подолян і Л. Пронь складали іспит з дисципліни “Теорія і практика організації публічного управління” (викладач – к.філос.н., доцент Пятківський Р.О., докторант Національної академії державного управління при Президентові України).

Іспит дав можливість не лише підсумувати здобуті аспірантами знання з проблематики дисципліни. Новий формат дозволив кожному здобувачу у виступі-презентації продемонструвати зв’язок змісту курсу “Теорія і практика організації публічного управління” із науковими проблемами їхніх дисертаційних робіт, а також під новим кутом побачити предмет і перспективу власних наукових досліджень.

Наприкінці заходу аспіранти погодилися, що в сучасних умовах новий формат онлайн-іспиту – це новий виклик для них, який дозволяє поділитися з колегами своїми здобутками і власним поглядом на організацію публічного управління.  “Ми відчули наснагу, нові сили працювати, досліджувати наукові проблеми для кращого майбутнього нашої держави, – написала у відгуку аспірантка Леся Пронь. – Як прекрасно спілкуватися з чудовими людьми, з фахівцями-професіоналами, з інтелектуалами, які надихають, підтримують і підказують,  дозволяють рухатися в напрямку до нашої мрії!”.