Дійшли до фіналу тільки найкращі!

І це наші співробітниці: П’ятничук Ірина – тренер Школи бізнесу та менеджменту, доцент кафедри управління та бізнес-адміністрування та Максимів Юлія – доцент кафедри обліку і аудиту ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника”.

Що це було?
Це був крутий онлайн-тренінговий Crash Course, організаваний Центром «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності”, а також Посольством Нідерландів, за участю менторів з Нідерландів та представників компаній (Coca Cola, Ernst & Young, Енергоатом, Прикарпаттяобленерго, Nestle, SoftServе та ін.), які ділилися власним досвідом щодо досягнення цілей сталого розвитку.

Як все проходило?
Все розпочалося із подачі аплікаційних форм. Із поміж 46 українських бізнес-шкіл та хабів, організаторами було відібрано 24, а у процесі курсу залишилось тільки 14! І це був дійсно виклик, оскільки упродовж трьох місяців учасники воркшопили із однодумцями та менторами у сфері сталого розвитку та корпоративної соціальної відповідальності.

Який інсайт?
Корисні інструменти, практичні кейси, щирі учасники, нові знання та знайомства, нові ідеї для наукової діяльності та цікаві подарунки.
Maryna Saprykina, Sandra Hondiul, ментори та учасники – велике спасибі Вам за щирість та підтримку!!! Також велика подяка фундатору Школи бізнесу та менеджменту Валентині Михайлівні Якубів за сприяння в участі в Crash Course.
Отримані знання та досвід планується використовувати для удосконалення освітніх програм.