Лукасевич Марія Богданівна

роки навчання: 2017-2018

освітня програма: управління навчальним закладом

місце роботи та посада: завідувач фортепіанно-теоретичним відділом дитячої музичної школи Войнилівської ОТГ Калуського району Івано-Франківської області, викладач музично-теоретичних дисциплін, керівник дитячого хору «Камертон» і шумового оркестру школи

 

Персональна інформація

Закінчила магістратуру  в грудні 2018 року за спеціальністю УНЗ (управління навчальним закладом) кафедри управління та бізнес-адміністрування  Прикарпатського національного університету  ім. В.Стефаника.

Якщо говорити про кафедру, то тут працюють справжні знавці своєї справи. Основне, що запам’яталося – це простота у спілкуванні з викладачами та керівництвом кафедри. Щире та відкрите ставлення викладачів до нас, студентів, сприяло формуванню дружньої атмосфери у групі, спрощувало проблемні ситуації та заохочувало до здобуття знань.

Моя чинна посада – завідувач фортепіанно-теоретичним відділом дитячої музичної школи Войнилівської ОТГ Калуського району Івано-Франківської області, викладач музично-теоретичних дисциплін, керівник дитячого хору «Камертон» і шумового оркестру школи.  Цікаво…одразу після закінчення навчання мені запропонували стати керівником Народного хору «Придністров’я», яким я є по сьогоднішній день. Також навчаю  музичного мистецтва учнів у  Мостищенській ЗОШ І-ІІ ст. Калуської ОТГ.

Після навчання на кафедрі у мене залишились друзі, багаж знань та неймовірна кількість приємних спогадів про час навчання на кафедрі.

Ви – кращі!