Вероніка Любінець стала однією з переможців стипендійної програми від Фундації Лозинських

Сьогодні, 21 грудня, у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулося урочисте вручення сертифікатів переможцям стипендійної програми від Фундації Лозинських (США).

Студентка нашої кафедри Вероніка Любінець стала однією з переможців.

«Щиро вітаю наших стипендіатів! Сьогоднішня стипендія – це велика повага до вас та вашої праці над собою. Протягом декількох років ми співпрацюємо з Фундацією Лозинських (США), яка скеровує кошти для української молоді. Це та молодь, яка не тільки потребує ці кошти, а знає, що їх потрібно використати для своїх знань. Таким чином формуються українські еліти, які є професійними. Протягом цих років, завдяки нашій студентській молоді, викладачам, ми маємо креативне середовище, яке дозволяє Прикарпатському університету розвиватися динамічно», – зазначив у вітальному слові ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда.

Стипендії від Фундації Лозинських надаються студентам ПНУ відповідно до угоди з Фундацією Лозинських ще з 2018 р.

Традиційно щороку стипендії надаються 10 кращим студентам, які потребують фінансової допомоги, у розмірі 600 дол. США та 2 випускникам-магістрам за кращу магістерську роботу у розмірі 1000 дол. США у гривневому еквіваленті.

На зображенні може бути: 1 особа, навчається та текст

На зображенні може бути: текст