Делегація ПНУ взяла участь у 54-годинному хакатоні в Англії

З 21 по 26 листопада делегація університету на чолі з першою проректоркою Валентиною Якубів відвідали Університет Східної Англії з метою продовження співпраці після успішного впровадження проєкту «Підготовка ґрунту для реконструкції – знезараження ґрунту в Україні, еко-підприємництво та екологічна журналістика». Ініціатива реалізувалася рамках участі у міжнародному проєкті “UK-Ukraine Twinning Initiative”.

Учасники делегації мали змогу взяти участь у 54-годинному хакатоні Sync the Sity 2023 в якості менторів та учасників. Захід, що об’єднув підприємців-початківців із досвідченими бізнес-наставниками та експертами, мав на меті сприяти інноваційному розвитку міст та стимулювати підприємництво в сфері технологій.  Активна участь у Sync the City 2023 дозволить реалізувати отримані знання в університетському середовищі у вигляді організації хакатонів.

Команда ПНУ займалася розробкою застосунку із забезпечення комунікації провайдерів курсів вивчення англійської мови та користувачів і в результаті отримали перемогу.

Вдячні UEA за можливість обміну знаннями та встановлення партнерств між учасниками події. Продовжуємо працювати над новими ініціативами!