Випускні урочистості Першої школи управлінців нової генерації!

 

Загалом цей навчальний рік для кафедри управління та бізнес-адміністрування, на базі якої створено Першу школу управлінців нової генерації, видався надзвичайно насиченим. Ми навчались, креативили, змагалися, надихались і пізнавали багато нового та цікавого. Прийшов час підвести підсумки навчання у Першій школі управлінців нової генерації, оцінити здобутки, визначити перспективи розвитку, а також відсвяткувати наші спільні успіхи!

У програмі святкування заплановано:
1. Вітальне слово від завідувача кафедри, доктора економічних наук, професора, засновниці Школи бізнесу і менеджменту, а також Першої школи управлінців нової генерації Якубів В.М.
2. Вітальні слова від Онищук С.В. (Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях), Мерінова В. О. (Івано-Франківська міська рада).
3. Представлення спеціальності «Публічне управління та адміністрування».
4. Представлення проектів випускників Першої школи управлінців нової генерації: «Нове управлінське бачення розвитку регіону».
5. Оцінювання проектів випускників та визначення переможця.
6. Вручення дипломів випускникам Першої школи управлінців нової генерації.
7. Спільне фото, святкове частування та обмін емоціями випускників у соціальних мережах під хештегом #УНГвипуск2019.
Святкування відбудеться 13.06.2019 р. о 15-00 год. в 116 аудиторії (гуманітарний корпус) Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.