Престиж державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. Очікування та реалії

Викладач кафедри управління та бізнес-адміністрування Ірина Боришкевич спільно із студентами І курсу спеціальності “Публічне управління та адміністрування” взяли участь в Обласному Молодіжному Форумі “Престиж державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. Очікування та реалії” на запрошення голови Молодіжної Ради обласної організації Профспілки Працівників державних установ Мар’яни Циганин. 💙💛
На Форумі розглянули найпоширеніші стереотипи і твердження про роботу в державних органах та органах місцевого самоврядування, “плюси та мінуси” даної роботи, а також спільно прийняли звернення до молоді, керівників державних установ, народних депутатів України й ЗМІ.
Цікавим був виступ Іванни Храпко – члена президії ЦК Профспілки працівників держустанов України, голови Молодіжної ради ФПУ та Молодіжної ради Профспілки працівників держустанов України.
Переконані, що такі заходи поглиблюють обізнаність студентів щодо особливостей роботи в органах державної влади та місцевого самоврядування, а також сприяють налагодженню кращої комунікації між молоддю та владою.