HR-менеджер в IT

🌟Давайте поговоримо про HR-менеджера в IT. Are you ready?
Хто ця загадкова людина і яке її призначення? Які її функції та обов’язки? Якими компетенціями вона повинна володіти?
HR-менеджер – це фахівець з управління персоналом. Він підбирає людей у команду, здійснює їх адаптацію та інтеграцію, організовує навчання, оцінює їх результати, він – про любов у команді ❤ HR відповідальний за формування й підтримку позитивної корпоративної культури та клієнтоорієнтованість у компанії.
До основних функцій та обов’язків сучасного HR-менеджера в IT-індустрії належать:
👉Рекрутинг та відбір: HR-менеджер відповідає за пошук та відбір нових працівників, підготовку вакансій, розміщення оголошень, оцінку резюме, проведення співбесід та прийняття рішень щодо поповнення команди.
👉Пребординг та онбординг: HR-менеджер здійснює процес підготовки та організації діяльності нового працівника в IT-компанії перед його приходом на роботу та одразу після. Він супроводжує усіх працівників у процесі змін.
👉Управління талантами: HR-менеджер розробляє та впроваджує програми професійного розвитку та підвищення кваліфікації працівників, забезпечуючи при цьому належний рівень мотивації.
👉Компенсація та соціальне забезпечення: HR-менеджер відповідає за розробку та реалізацію системи заробітної плати та компенсаційних пакетів, забезпечення соціального забезпечення працівників, враховуючи законодавство та бюджет компанії.
👉Корпоративна культура та клієнтоорієнтованість: HR-менеджер забезпечує підтримку та розвиток позитивної корпоративної культури та клієнтоорієнтованості в компанії, сприяє збереженню та зміцненню позитивного іміджу компанії серед працівників та клієнтів.
👉Teambuilding: HR-менеджер організовує спільні корпоративні заходи, навчання, дозвілля працівників задля створення справжньої команди, характеристиками якої є довіра, підтримка, взаєморозуміння та взаємодопомога та ін.
HR-менеджер в IT повинен володіти різноманітними компетенціями, включаючи спеціалізовані (hard skills) та м’які (soft skills), а саме комунікаційні навички, знання законодавства, аналітичні навички, вміння працювати в команді, навички ведення переговорів, управління часом тощо.
Якщо Ви хочете здобути усі зазначені компетенції та стати справжнім HR-менеджером в IT-індустрії, тоді запрошуємо до нас на навчання.
Ставайте успішними разом з нами! 💙💛
Запрошуємо до нас на навчання за освітньою програмою “Менеджмент в IT” (ОР Бакалавр)! 💻
Розробники – топ менеджери провідних IT компаній!