Студенти ПНУ беруть участі в проєкті Reginna 4.0

В продовження захоплюючого курсу проєкту Reginna 4.0 студенти Прикарпатського національного університету відвідали низку надзвичайно цікавих лекцій та семінарів з 4 по 9 вересня.
Лекції включали в себе такі напрямки, як “Digital Transformation Journey,” “Lean Production (Business Case),” та “Technology Readiness Level.”, де студенти дізналися про найсучасніші технології та методи оптимізації виробництва.
“Data Modeling: From Relational Databases to Big Data” та можливість поглибили свої знання у сфері кібер-безпеки на лекції “Introduction to Industrial Cybersecurity.”
Бізнес-кейси від “Business strategies in high-innovation potential areas” до “Entrepreneurship and Startup Management” надихали на створення власних інноваційних проектів.
Вивчення таких передових технологій, як “Collaborative Robotics,” “Introduction to Quantum Computing,” та “Introduction to Deep Learning and Nanotechnology Applications,” відкрили нові можливості для майбутніх інженерів та дослідників.
І, звісно ж, наші студенти поглибилися в сферу інновацій, вивчаючи “Innovation as a Managerial Challenge” та “Innovation in the Field.”