«Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»

Упродовж 23-25 квітня викладачi Кафедра управління та бізнес-адміністрування Valentyna Yakubiv та Ira Hryhoruk пройшли пiдвищення квалiфiкацii в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (#DOBRE) Агентства США з міжнародного розвитку (#USAID). Під час семінару-тренінгу “Освiтнi можливостi публiчного управлiння та адмiнiстрування” експерти з Польщі ділились досвідом розробки та впровадження якісних освітніх програм в умовах децентралізації.
Набуті знання сприятимуть удосконаленню навчального процесу та підготовці якісних і конкурентоспроможних фахівців.
Цього року Кафедра управління та бізнес-адміністрування отримала ліцензію на підготовку бакалаврів спеціальності “Публічне управління та адміністрування”.
За рекомендаціями польських колег до навчальної програми включаємо розвиток навичок для працевлаштування випускників не тільки в державному секторі, публічних інституціях, але й в приватному секторі, бізнесі.
Дякуємо спікерам проекту: Marcin Zawicki (доктор габілітований за науковим напрямком «Публічна політика», Краківський економічний університет); Michal Kudlacz (доктор економічних наук, Краківський економічний університет) та Roman Zhebchuk(Краківський економічний університет). Сподіваємось на продовження співпраці! 

🙂