«Бізнес-аналітика: тренди та нові можливості»

Бізнес-аналітик – професія майбутнього!!! ?
У цьому переконалися викладачі кафедри управління та бізнес-адміністрування – Ірина П’ятничук та Ira Boryshkevych, взявши активну участь у дводенному курсі «Бізнес-аналітика: тренди та нові можливості» (м. Львів, УКУ).
?Головний лектор курсу – Євген Пенцак, професор економіки та фінансів у KMBS, PhD (Lausanne University), на цікавих та корисних прикладах розповів про історію бізнес-аналітики, напрямки її розвитку, основні сфери застосування, навички бізнес-аналітиків, бізнес-аналітики і моделі сучасного ритейлу, аналітичні підходи до прийняття інвестиційних рішень та багато іншого.
? Використання інструментарію бізнес-аналітики дають чітке розуміння важливої інформації про діяльність суб’єкта господарювання у конкурентному середовищі, сприятимуть побудові ефективної бізнес-моделі й підвищенню ефективності використання ресурсного потенціалу бізнесу. ?
?Отримані знання та здобутий досвід щодо застосування бізнес-аналітики будуть впроваджуватися у навчальні курси кафедри управління та бізнес-адміністрування та сприятимуть підвищенню цінності наших студентів у конкурентному професійному середовищі.