Тренінг для тренерів з реалізації програми післядипломного навчання 

З 25 по 28 січня 2020 року викладачі кафедри управління та адміністрування на чолі з проектором з наукової роботи Валентиною Якубів взяли участь у тренінгу для тренерів з реалізації програми післядипломного навчання «Управління в українських органах місцевого самоврядування для лідерів, менеджерів середнього рівня, фахівців з публічних послуг громади».
✍️Навчання відбувається в рамках програми #DOBRE («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»), яка забезпечуватиме підвищення кваліфікації представників місцевого самоврядування, викладачів, громадських активістів в сфері публічного адміністрування.
Тренінгова програма включає наступні напрями:
управління місцевим самоврядуванням,
управління людськими ресурсами,
управління місцевим економічним розвитком,
публічні послуги,
територіальне управління
бюджети та управління фінансовими ресурсами,
соціальні комунікації та зовнішні партнерства,
управління проектами та
лідерство.

Навчання базується на українських реаліях та досвіді країн ЄС, зокрема Польщі.

Партнером Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) є Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK, Польща).

Вже зовсім скоро у Прикарпатському національному університеті вперше розпочнеться набір на сертифіковану програму післядипломного навчання для представників органів місцевого самоврядування.