Курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників

У період з 5 по 16 квітня Інститутом післядипломної освіти та довузівської підготовки реалізовувались курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників Івано-Франківського національного медичного університету: “Сучасні методики організації навчального процесу в ЗВО”

Кафедра управління та бізнес-адміністрування також долучилась до проведення курсів. Зокрема, к.е.н. Ірина Боришкевич забезпечувала читання лекцій та практичних занять у двох напрямках: “Лідерство та командоутворення у викладацькій діяльності” і “Тайм-менеджмент”. Знання, отримані за результатами вивчення даних дисциплін забезпечать розвиток науково-педагогічних викладачів не тільки у професійному, але й в особистому житті.

Керівництво та викладачі, які забезпечували читання лекцій та практичних занять, отримали позитивні відгуки від слухачів курсів та побажання подальшого успішного розвитку.

Курси підвищення кваліфікації завершились захистом випускних робіт, на яких, окрім самого захисту, було презентовано освітні програми кафедри: “Публічне управління та адміністрування”, “Бізнес-адміністрування” та “Управління навчальним закладом”.