Участь у модулі «Основи бізнесу та кар’єри»

6 листопада 2021 р. Ірина Боришкевич, викладач кафедри управління та бізнес-адмініструванн, взяла участь у модулі «Основи бізнесу та кар’єри» освітнього проєкту #OlympicLab для студентів Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу.
Як правильно сформулювати цілі? Як не здаватися на шляху до них? І як діяти, щоб опинитися в числі щасливчиків, які задоволено підводять підсумки року? На популярні запитання про досягнення цілей відповідала та обґрунтовувала подану інформацію викладач кафедри управління та бізнес-адміністрування Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, менеджер та спікер ГО «Школа бізнесу і менеджменту», Ірина Боришкевич.
Ірина поділилася власним досвідом з управління часом, плануванням цілей та секретами їх досягнення, в тому числі і засобами їх візуалізації. Поговорили про те, що стабільний життєвий успіх можливий лише при балансі зовнішніх і внутрішніх факторів.
Всі учасники заходу з великим задоволенням сприймали інформацію, ставили запитання та отримували на них вичерпні відповіді. Не зважаючи на холодну погоду за вікном, атмосфера заходу була затишною, теплою та насиченою новими знаннями.