Програма підвищення кваліфікації  директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти

З 1 по 9 грудня 2021 тривали курси підвищення кваліфікації директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти. Розробниками та викладачами є колектив кафедри управління та бізнес-адміністрування. Мета програми: удосконалення професійних компетентностей директорів та заступників директорів закладів загальної середньої освіти для ефективного управління з урахуванням основних напрямів державної політики у галузі освіти, особливостей соціально-економічного розвитку територій у процесі децентралізації влади в Україні.

Основні теми стосувались лідерства та командоутворення у діяльності навчальних закладів, стратегічного управління розвитком школою, управлінських компетентностей директора школи, управління проєктами розвитку школи.

Викладачі: проректор з наукової роботи ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», доктор економічних наук, професор В.М. Якубів; завідувач кафедри управління та бізнес-адміністрування, кандидат економічних наук, доцент І.Д. П’ятничук; викладач кафедри управління та бізнес-адміністрування, кандидат економічних наук І.І. Боришкевич; доцент кафедри управління та бізнес-адміністрування, доктор філософії І.І. Григорук; доцент кафедри управління та бізнес-адміністрування, кандидат економічних наук, доцент А.В. Томашевська.

Дякуємо усім учасникам і до нових зустрічей!