Вітаємо наших бакалаврів!

Хочемо на згадку залишити відгук нашої випускниці ОП Публічне управління та адміністрування:

“Сьогодні ми отримуємо наші дипломи, до яких ми йшли ці 4 роки. Нажаль у надскладний час для нашої країни але з вірою в перемогу.
Хочемо висловити слова подяки Ірина П’ятничук та Антоніна Томашевська , які були нашими кураторками протягом цього часу, за те що завжди були готові допомогти та підтримати.
Дякуємо усім працівникам та викладача Кафедра управління та бізнес-адміністрування. Думаю всі будуть згідні що ми не були найчемнішими студентами, тому дякуємо Вам що вклали в нас чимало старань, що ніколи не шкодували своїх сил, енергії та часу, пробачали нам наші помилки та спонукали працювати над собою. Ви справді найкращі і завжди стараєтеся проводити цікаві лекції та семінари. Дякуємо Вам за це і сподіваємося зустрітися ще на магістратурі.
Також дякуємо усім працівникам Інституту післядипломної освіти та ПНУ, за те що намагалися створити якнайкращі умови для нашого навчання, за велику кількість різноманітних стипендій, конкурсів, обмінів закордоном та можливостей себе реалізувати.
Бажаємо Вам міцного здоров’я, терпіння, ще багато років успішного викладання, ну і, звичайно ж, побільше талановитих і здібних студентів.
І дорогі мої одногрупники. Це були складні 4 роки, спочатку на другому курсі нас застала пандемія і зараз ця жахлива війна, але дякую Вам за ці студентські роки. Вони точно запам’ятаються на все життя. Бажаю нам усім досягнути своїх цілей в житті, та якнайшвидшої нам перемоги. Слава Україні💙💛
May be an image of 8 people, people standing and outdoorsMay be an image of 1 person