Наші студенти відвідали Фінансове управління Івано-Франківської міської ради

Сьогодні студенти першого та другого курсів спеціальності 281 “Публічне управління та адміністрування” разом з викладачами кафедри управління та бізнес-адміністрування, П’ятничук Іриною Дмитрівною, Гой Наталією Василівною та Жук Ольгою Іванівною відвідали Фінансове управління Івано-Франківської міської ради.

Студенти мали можливість поспілкуватися з начальником управління Яцків Галиною Михайлівною та керівниками підрозділів. Обговорили багато цікавих питань, пов’язаних з роботою фінансового управління. Розмовляли про особливості його функціонування та важливість його ролі в ефективному управлінні містом. Дізналися про важливі навички та компетенції, які необхідні для успішної кар’єри в цій галузі, вплив війни на фінансове управління, зокрема наслідки хакерських атак на початку конфлікту.

Робота Фінансового управління є вкрай важкою та вимагає від фахівців глибоких знань, навичок та великої відповідальності. Часто ми бачимо лише результати їхньої роботи, не знаючи про той величезний обсяг деталей та складнощів.

Такі зустрічі і обмін досвідом між студентами та професіоналами галузі створюють потужний фундамент для майбутнього кар’єрного зростання та успіху студентів.